Tijd voor een nieuwe uitdaging? Opzoek naar een mooie job in de ouderenzorg waar je waardering krijgt voor je werk en er veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel verder..

Voor ons team in regio Meierijstad zijn wij per direct op zoek naar meerdere gemotiveerde verpleegkundigen (niveau 4) die onze ouderen de aandacht willen geven!

Wat ga je doen?

Je gaat samen met de cliënt en zijn/haar naasten er voor zorgen dat hij/zij zo lang mogelijk in zijn eigen vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Je gaat dus voornamelijk zorg verlenen aan cliënten in de wijk. De regie blijft zo veel mogelijk bij de cliënt en je gaat uit van zijn/haar mogelijkheden. De zorgvraag zal per cliënt erg anders zijn dus jouw werkzaamheden zijn zeer divers. Je levert verpleegkundige zorg, advies en geeft instructie. Daarnaast ben je het eerste aanspreek punt en het vertrouwde gezicht van de cliënt. Je hebt een signalerende taak bij problemen of verslechtering van de gezondheid. Een belangrijk onderdeel van je werk is dan ook communicatie met de cliënt en zijn/haar systeem. Je bent een belangrijke schakel in het zorgproces. Zelfstandig werken is dus belangrijk maar je hebt ook regelmatig contact met je collega’s en helpt elkaar waar nodig. Ons kantoor is gevestigd in Sint-Oedenrode waar je administratief werk kan doen zoals de geleverde zorg rapporteren (en natuurlijk gezellig even een kopje koffie drinken met je collega’s).

Waarom kiezen voor ODAzorg?

ODAzorg is een jonge organisatie die het verschil wil maken voor ouderen. ODAzorg biedt deskundige wijkzorg in Noord-Oost Brabant en delen van Midden Brabant. ODA is daarnaast gespecialiseerd in de zorg aan mensen met (beginnende) dementie en de ouder wordende GGZ cliënt.

Natuurlijk weten wij ook goed dat er voor jou als verzorgende op dit moment erg veel werk is en je waarschijnlijk de keuze hebt uit meerdere organisaties. Wat maakt werken bij ODAzorg dan aantrekkelijker dan bij een andere organisatie?

 1. ODAzorg is erg blij met alle zorgtoppers die zich iedere dag weer inzetten voor onze ouderen. Wij vinden het dan ook belangrijk dat het goed met jou gaat en je plezier hebt in je werk. We zullen dit dan ook regelmatig bespreken en denken graag mee over jouw persoonlijke groei en wensen binnen het werk.
 2. Wij beseffen ons goed dat het leven buiten je werk ook belangrijk is en bieden wij veel vrijheid zelf je tijd in te delen.
 3. We kijken liever naar de mogelijkheden dan naar de onmogelijkheden. Dit geldt voor de omgang met onze cliënten maar ook voor onze medewerkers. We maken graag gebruik van jouw kwaliteiten!
 4. Ook zeker niet onbelangrijk: bij ons krijg je een prima salaris conform CAO passend bij jouw ervaring en opleidingsniveau.
 5. Contractvorm en aantal uren bespreken we in overleg met je.

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde opleiding verpleegkunde niveau 4
 • Een registratie in het BIG register
 • Vakbekwaamheid van voorbehouden handelingen
 • Affiniteit met oudere zorgvragers
 • Ervaring met werken met oudere zorgvragers is een pré!
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • Samen kunnen werken met collega’s maar ook zelfstandig kunnen werken
 • In het bezit van een rijbewijs B en een auto
 • Een verklaring omtrent gedrag, de aanvraag hiervan wordt uiteraard door ons vergoed.

Heb je na het lezen van deze vacature interesse om bij ODAzorg te komen werken? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op! Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn!